Scholen

Spelenderwijs leren over de IJzertijd

Voor Scholen hebben we een mooi programma, dat goed aansluit op de leerstof van de geschiedenislessen over de prehistorie. Na een korte inleiding over de prehistorie en natuurlijk de ijzertijd en een korte rondleiding over het boerenerf, gaan de leerlingen zelf aan de slag. Afhankelijk van het weer worden twee doe-activiteiten uitgevoerd. Bij slecht weer wordt dit uitgevoerd in de boerderij of onder één van de afdaken. 

Het programma duurt ongeveer 2 1/2 uur (te boeken tussen 9 en 12 uur). Het is raadzaam dat de leerlingen niet hun allerbeste kleren aan hebben en afhankelijk van het weer zijn laarzen soms ook geen overbodige luxe.

Basisscholen

Wij richten ons hoofdzakelijk op schoolgroepen 5 en 6 van het (reguliere) basisonderwijs.
Het aantal kinderen waaruit een groep mag bestaan is beperkt tot maximaal 32 leerlingen.
Deze schoolgroepen kunnen in de kalender hieronder kijken of er nog vrije datums zijn en zich aanmelden. 

Andere groepen en prijzen

Alle andere groepen (bijvoorbeeld schoolgroepen 7 en 8, buitenschoolse opvang en groepen uit het speciaal onderwijs) kunnen zich aanmelden via mail: planning@ijzertijdboerderij.nl, waarna wij bekijken of wij hen kunnen ontvangen.
De mogelijkheden voor deze groepen zijn echter beperkt.

Prijs: €110,- per groep (ongeacht groepsgrootte, met een maximum van 32 leerlingen per groep). Er is geen mogelijkheid (meer) voor koffie/thee voor leerkrachten en ouders. Scholen mogen dit wel zelf meebrengen.

Online reserveren - scholen

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling
captcha