header oven

R2H B.V.

R2H B.V.

webdesign :: vormgeving :: kantoorautomatisering

De activiteiten waar R2H zich dagelijks mee bezighoudt, staan in groot contrast met hetgeen waar de IJzertijdbewoners zich druk om maakten. Termen als Internet, e-mail en drukwerk bestonden zelf niet eens. Alhoewel, drukwerk wel, maar dan in een andere betekenis. Druk aan het werk met overleven. Wellicht hebben we toch meer overeen dan gedacht. R2H 'overleeft' ook door druk aan het werk te zijn... voor onze klanten, die behoefte hebben aan een website, e-mailpapier, computer-cursussen, kantoorautomatisering, bedrijfs-advisering en allerlei vormen van drukwerk (inclusief kleding en spandoeken).

Sinds 2003 zijn wij betrokken bij het project "IJzertijdboerderij Dongen". De stichting achter de IJzertijdboerderij stond destijds nog in de kinderschoenen; net als ons bedrijf. Vanwege onze band met Dongen en de Dongense samenleving hebben we de fanatieke vrijwilligers vanaf het eerste moment laten weten achter ze te zullen staan. Samen hebben we een mooie site gebouwd die alsmaar groter en educatiever aan het worden is.

Inmiddels zijn de IJzertijdboerderij en R2H beiden gegroeid in omvang, kennis en kunde, maar we zijn er nog lang niet.

Net als de vrijwilligers zijn wij ook aan het bouwen. We bouwen aan een nieuw pand op het industrie-terrein van Dongen (onderaan de fietsbrug). Daar openen we medio 2008 een ruim kantoor met 4 werkplekken en een multifunctionele ruimte voor vergaderingen en (computer)cursussen. We gaan hier onder andere cursus geven aan mede-werkers van bedrijven die soms net zoveel van computers weten als de IJzertijdbewoners...

Een andere belangrijke bezigheid is vormgeving. Dat is wat onze activiteiten zoals webdesign, drukwerk en e-mailpapier samenbrengt. Op basis van de wensen en eisen van onze klanten gaan we aan de slag.

De kracht van R2H is dat we niet alleen praten over hoe iets eruit moeten komen te zien, maar dat we vormgeving verwezenlijken in tastbare producten.

Wij nodigen u straks uit op ons nieuwe kantoor om de vele voorbeelden te tonen; uiteraard met koffie of thee in een ijzeren beker...

Montgomerystraat 5

5103 TL Dongen

www.R2H.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres nederzetting: Oude Oosterhoutsebaan 15, Dongen