header oven

ZATERDAG OPENSTELLING

wol

De IJzertijdboerderij Dongen mag de poorten eindelijk weer openen voor bezoekers en dat doen we graag. We nodigen iedereen dan ook van harte uit voor een bezoek.

Je kunt op ons ijzertijderf zien, horen, ruiken en voelen hoe het Nederlandse boerenleven is geweest in de late prehistorie (IJzertijd, 800-50 vóór Chr.). Wandel over het erf en door de gebouwen en kijk naar ambachten die worden uitgebeeld op het erf. Verplaats je voor een middag terug in deze tijd.

Afgelopen maanden is gewerkt aan het onderhoud op het terrein, zo is het dak van de smidse opnieuw gerietdekt en er is een nieuwe pottenbakkersoven gemaakt en de boerderij is huiselijk ingericht.

Vanwege de Corona maatregelen gaan we eens in de 2 weken op zaterdagmiddag open. De openingsdatums zijn op onze website te vinden. Er is nog geen scholenbezoek mogelijk, ook worden nog geen verjaardagfeestjes georganiseerd.

Plan je bezoek:

Vanwege de Corona maatregelen is het verplicht dat alle bezoekers zich vooraf registeren. Doe dit tijdig. Klik hiervoor in de linkse balk op bezoek en onderaan staat dan het aanmeldformulier. 

Bezoekadres nederzetting: Oude Oosterhoutsebaan 15, Dongen