header oven

Agenda 2019

Ook in 2019 organiseren we weer een paar hele mooie themadagen. Deze agenda wordt regelmatig van up-dates voorzien, dus houdt hem goed in de gaten.

ZATERDAG 6 APRIL OPENING VAN HET SEIZOEN.

 

ZATERDAG 4 EN ZONDAG 5 MEI WEEKENDOPENSTELLING MET KELTEN.

Van 4 tot en met 12 mei 2019 vindt de zesde editie van de Nationale Romeinenweek plaats. Een week die volledig in het teken staat van de geschiedenis van de Romeinse tijd in Nederland, met dagelijks vele tientallen activiteiten en evenementen voor jong en oud.  In het kader hiervan  ontvangen we op 4 en 5 mei op ons erf de Belgische re-enactmentgroep Desmumhnach. Kom kijken en laat je onderdompelen in de wereld van Kelten en Romeinen. Ontmoet gladiatoren, legionairs, krijgers en ambachtslieden. Bezoek alvast hun site:  https://www.desmumhnach.be/

 

ZATERDAG 25 MEI, KINDER-DOE-DAG

Speciaal voor de kinderen al mogen de ouders natuurlijk ook hun 'kunsten' laten zien! Tal van verschillende (kinder)activiteiten worden uitgevoerd. Altijd een hele leuke en leerzame middag voor jong en oud!

 

MAANDAG 10 JUNI (2de PINKSTERDAG) VERRASSEND DONGEN

Verrassend Dongen Dag is een jaarlijks evenement. Op deze dag wordt het recreatieve en toeristische aanbod van Dongen, ’s Gravenmoer en Klein Dongen – Vaart gepresenteerd aan eigen inwoners en bezoekers uit de regio. Dit jaar krijgen bezoekers allerlei verrassende parels te zien. De organisatie is in handen van ondernemers en organisaties in samenwerking met gemeente Dongen. Het thema voor dit jaar is 'VERRASSENDE GEHEIMEN'!!!.  Bezoek de IJzertijdboerderij met zijn verrassende geheimen. Speciaal voor deze dag is de entree slechts €1.00 p/p.

 

 

 

 

Bezoekadres nederzetting: Oude Oosterhoutsebaan 15, Dongen