header oven

ZATERDAG 26 SEPTEMBER ZIJN WE WEER OPEN, AANMELDEN VERPLICHT. LEES HIERONDER.

 ijzertijdboerderij1a

LET OP!!!!!!

Vanwege de coronamaatregelen dienen bezoekers hun bezoek vooraf te reserveren.

Vanwege de coronamaatregelen dienen bezoekers hun bezoek vooraf via het aanmeldformulier te reserveren. Reserveren kan door gezinnen (1 huishouden) of door losse bezoekers (tot een maximum van 4). We kunnen in verband met de Coronaregels momenteel geen groepen ontvangen.

Reserveren kan tot de vrijdag 12 uur ’s middags voorafgaand aan de zaterdag van bezoek . We werken met 3 tijdvakken voor aanmelding. Binnen die tijd kunt u zich melden bij de entree. Eenmaal binnen in de ijzertijdboerderij kunt u tot 17.00 uur blijven. En wij vragen u of u gezond bent, want als u klachten heeft is het veiliger om thuis te blijven.

Wij vragen u voor komst op de boerderij uw handen te wassen en bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Het wc-bezoek op de IJzertijdboerderij is beperkt: alleen in hoge nood. Ga dus voorafgaand aan bezoek thuis naar het toilet.

In verband met de 1,5 m afstandsregel is vrij rondlopen op ons erf momenteel niet mogelijk. Wij hebben voor u een route uitgezet langs alle bezienswaardigheden en ambachten. U komt onderweg IJzertijdboeren en –boerinnen tegen die u van alles kunnen vertellen en laten zien. Lees vooraf de het bezoekersprotocol. Als u zich aanmeldt voor een bezoek, accepteert u ook het bezoekersprotocol.

ijzertijdboerderij3a

                                                        

 ijzertijdboerderij3

Bezoekadres nederzetting: Oude Oosterhoutsebaan 15, Dongen